nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  NGNETSEC MULTILAYER ROUTER
  
 • SZOFTVER FEJLESZTÉS

 •   HARDVER FEJLESZTÉS
    HÁLÓZAT BIZTONSÁG
    HOSZTING
    OKTATÁS
    AUDITÁCIÓ
    REFERENCIÁK
    CÉGÜNKRőL
    KAPCSOLATFELVÉTEL
    NGVIDEOSTREAM

   


  #

  #

  #

   
  Főbb fejlesztési nyelveink:
  PIC Assembler, Delphi, Free Pascal, C, C++, Visual Basic, PHP, Mysql, Postgresql, MsSql, HTML.

   

  Már meglévő szerverprogramok használata és ezek összekapcsolása vezérlő interfészekkel.
  Olyan specifikus fejlesztés mely egyedi igényeket elégít ki vagy az egyedi fejlesztés hatékonysági/érték mutatója kedvezőbb, mint egy kereskedelmi forgalomban kapható szoftver


  Kliensoldali szoftverfejlesztési palettánk igen széles.
  Eddigi projektjeinkre jellemző volt, hogy igen összetett adatbázisszerkezetet kívántak meg.
  Több olyan projekt, melyekben a tcp/ip kapcsolati kommunikáció volt a jellemző melyeknek a célja általában egy eseménysorozat indítása vagy felügyelete volt.
  A tcp/ip-vel a szó fejlesztői értelmébe véve már kliens/szerver programozásról beszélünk, de alapvetően itt a kliensek közti kommunikációt szeretnénk hangsúlyozni. Jellemző módon a kliensek multifelhasználósak, tehát egy kliensprogram több számítógépen is futhat vagy egy számítógépen több példányban is más vagy azonos felhasználókkal.

  A kliensoldali fejlesztésünk lépései szinte minden esetben egy igényfelméréssel történnek, mely az adott munkafolyamat vizsgálatát is jelenti. Az elemzések végével egy rendszertervet készítünk, mely a „papírformátum” lecserélésére irányul, a kliensprogramot olyan formában kell fejlesztenünk, hogy az a meglévő folyamatot automatizmusával, kényelmifunkcióival kiváltsa vagy elősegítse.

  Természetesen a valódi fejlesztést megelőzően több részletes egyeztetés és tervezet készül. Igyekszünk már a tervezési fázisban minden félreértést kizárni. Több esetben egy szakmaidegen kliensprogram elkészítése külső tanácsadó bevonásával történik, ezekben az esetekben már auditált programokról beszélhetünk, melyek akár a törvényi és egyéb szabványoknak is maradéktalanul eleget tesznek. Sok esetben egy-egy fejlesztési művelet lényegesen kevesebb időbe kerül, mint magának a fejlesztési folyamatnak a kidolgozása. Mindezeket ismertetve, kijelenthetjük, hogy egy valóban használható és hibátlan programnak az előszele, a pontos célmeghatározás és a félreértések kizárása.
  Cégünk szakmai oldalról garantálja, hogy a kiadott szoftver teljes mértékben tükrözi az igényekben meghatározott elvárásokat.  Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
  -Részletek- >>
   
  Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
  -Részletek- >>