nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  NGNETSEC MULTILAYER ROUTER
  SZOFTVER FEJLESZTÉS
  HARDVER FEJLESZTÉS
  HÁLÓZAT BIZTONSÁG
  HOSZTING
  OKTATÁS
  AUDITÁCIÓ
  REFERENCIÁK
  
 • CÉGÜNKRőL

 •   KAPCSOLATFELVÉTEL
    NGVIDEOSTREAM

   


  #

  #

  #

   
  Cégünk 2010 augusztusában alakult két magyar tulajdonossal, számítástechnikai és elektronikai fejlesztéssel foglalkozó vállalkozás.
  Megalakulásunk fő szempontja, a tulajdonosok meglévő ügyfélkörének, központosított kiszolgálása, ezzel is fokozva a magas minőségű rendelkezésre állást.  Célkitűzések az informatikai biztonásg területén
  Több cég is foglalkozik informatikai biztonsággal vegyes minőségű eredményekkel. A NetInegral az informatikai biztonság legnehezebb és legkényesebb részeit vállalja fel nem mindennapi eszközökkel, módszerekkel.
  2010-10-02

  Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
  -Részletek- >>
   
  Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
  -Részletek- >>