nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  NGNETSEC MULTILAYER ROUTER
  SZOFTVER FEJLESZTÉS
  HARDVER FEJLESZTÉS
  HÁLÓZAT BIZTONSÁG
  HOSZTING
  OKTATÁS
  AUDITÁCIÓ
  REFERENCIÁK
  CÉGÜNKRőL
  KAPCSOLATFELVÉTEL
  
 • NGVIDEOSTREAM
 •   Stream II
    Élő képek Tv, Kamera stream
    


   


  #

  #

  #

   


    Stream II   Élő képek Tv, Kamera stream   


  Bármilyen szabványos analóg videó és audió jelet, illetve szabványos ip alapú videó-audió stream-et képes lekérni, azt feldogozni olyan formába, hogy abból egy összefüggő audió-vizuális adatfolyam álljon elő.

  A technológiai háttérnek köszönhetően, mely a HD technológiában használt kodekrendszert használja, kis sávszélességen kiváló minőségű adatfolyamot tudunk előállítani.

  Az RTP (Real Time protocoll)-nak köszönhetően a valós események és az elkészült adatfolyam közt kicsi az időbeni elcsúszás.
  Alapvetően két fél üzemmódra használható:

  I: Az előállított adatfolyamot az ngVideoStream rendszerről lehet közvetlenül lekérni, többféle médialejátszóval, többek közt a beépített flash lejátszóval is.

  II: Az előállított jelet a központi médiaszerverre felküldve, ott különböző jogosultságok alapján, az egész világgal megosztható az adatfolyam.  Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
  -Részletek- >>
   
  Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
  -Részletek- >>