nyitólap | szerverüzemeltetés | hálózatbiztonság | szoftverfejlesztés | informatikai - elektronikai rendszerek                                                                                      keresés
  NGNETSEC MULTILAYER ROUTER
  SZOFTVER FEJLESZTÉS
  HARDVER FEJLESZTÉS
  HÁLÓZAT BIZTONSÁG
  HOSZTING
  OKTATÁS
  
 • AUDITÁCIÓ

 •   REFERENCIÁK
    CÉGÜNKRőL
    KAPCSOLATFELVÉTEL
    NGVIDEOSTREAM    informatikai auditáció
    
 • Beszállítói auditáció


 •  


  #

  #

  #

   
  A piac szereplői általában úgy gondolják, hogy elégséges az, ha az általuk kezelt adatokat a saját környezetükben, biztonságban tudhatják. Sokan megfeledkeznek arról az életszerű helyzetről, hogy nagyon gyakran érzékeny és kényes adatokat adnak át partnereik, megoldást szállítóik és beszállítók részére.


  Ezekben az esetekben vakon megbíznak a partnercégben, jó esetben titoktartási szerződés köttetik. Sajnos nem végeznek kellő körültekintést a partner informatikai infrastruktúráján. A baj nagyon hamar bekövetkezhet!
  Az adatgazda felelőssége, az általa kezelt adatok megfelelő biztonságban tartása a kezelt adatok végső megsemisítéséig!

  A probléma észlelése után, általában gyors szerződésbontások következnek és peres eljárások sokasága indulhat el, melyekből egyik fél sem szállhat ki győztesen.

  Célunk, a lehetséges adatszivárgásokra rávilágítani annak következményeit valószínűsíteni, komplett megoldást kínálni a probléma megoldására.
  A beszállítói auditáció egy nagyon hatékony megoldás, és akár egy darab meg nem történt tragédia kárösszegéből, évekig finanszírozható a beszállítói auditáció, de elképzelhető az is, hogy egy ilyen auditáció ment meg egy céget a csődközeli helyzettől.

  A beszállítói auditáció az általános auditáció elemeiből táplálkozik, az auditációs csomag minden esetben egyedi sémát követ  Az eszköz használatával a véletlen balesetek és hibás szolgáltatásokból eredő károk végleg a múlté lehetnek. De külön modul készült az illetéktelen hálózati eszközök jelenlétének felderítésére is.
  -Részletek- >>
   
  Ha az auditációs összefoglalót elolvata, megérti, hogy miért fontos az auditáció. Az általunk alkalmazott informatikai audit nem összekeverendő egy újabb tanúsítvánnyal, mely jól mutat egy árajánlat vagy tender mellékletében, hanem mindenkinek nagyon is jól felgogott érdeke.
  -Részletek- >>